RETURNAREA PRODUSELOR

Clientul www.Lianis.ro, care a facut o Comanda si caruia i-au fost livrate Produsele comandate poate solicita returnarea Produselor în urmatoarele situatii:

– Produsele aufost livrate / facturate gresit. Livrarea altor Produse decat cele solicitate sau facturarea eronata trebuie semnalata imediat, respectiv la momentul livrarii. Cumparatorul poate solicita returnarea Produselor pentru inlocuire, sau poate opta pentru inlocuirea cu alte Produse de pe site proportional cu pretul Produselor returnate.Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul,sunt suportate de Cumparator;

– Produsele prezinta defecte majore de fabricatie;

– Masura Produselor comandate nu este cea corespunzatoare, in ciuda alegerii sale de catre Cumparator in conformitate cu datele sale si Ghidul de Masuri. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de Cumparator;

– Fara niciun motiv, in urmatoarele conditii: Cumparatorul are dreptul sa notifice in scris Vanzatorului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea Produsului comandat, in conformitate cu Ordonanta de Urgenta nr. 34 din 4 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative. In acest caz, cheltuielile directe de returnare a Produselor vor cadea, conform legii, in sarcina Cumparatorului.

In toate cazurile de mai sus, daca, in contextul returnarii Produselor, se convine inlocuirea cu Produse de o valoare mai mare, Cumparatorul va plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, va primi o rambursare partiala pana la valoarea Produselor inlocuitoare.Costurile de retur si de transport pentru Produsele inlocuitoare, daca este cazul, sunt suportate de Cumparator.

Produsele vor fi returnate in ambalajul original si impreuna cu toate documentele predate la livrare, inclusiv factura aferenta si formularul de mai jos. In cazul in care Produsele a caror returnare se solicită prezintă ambalaje deteriorate sau incomplete, urme neobisnuite de uzura,zgarieturi, lovituri, ne rezervam dreptul de nu accepta returul sau de a opri o suma, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse. Produsele de lenjerie si costumele de baie nu vor putea fi returnate.

In cazul exercitarii dreptului de returnare a Produselor conform celor de mai sus si a optiunii exprese a Cumparatorului de a-i fi rambursata contravaloarea Produsului, Vanzatorul va realiza rambursarea prin virament bancar in contul indicat de Cumparator in cel mult 14 zile de la retur.

Pentru returnarea Produselor va rugam sa completati, sa tipariti si sa semnati urmatorul formular.

Formularul completat si semnat in original va fi inclus in coletul continand Produsele returnate, alaturi de factura in original. Inainte de a fi transmis in coletul continand Produsele returnate, acest formular trebuie sa fie completat in intregime.