Nota de informare privind protecţia datelor personale

Lianis Confort SRL. denumită mai departe Lianis, în calitate de autor, proprietar, administrator al www.Lianis.ro, respectă caracterul privat şi securitatea prelucrării datelor cu caracter personal ale fiecărei persoane care vizitează acest site în vederea efectuării de cumparaturi on-line.

În conformitate cu dispoziţiile Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private, Lianis are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Lianis confort SRL. se obligă să păstreze confidenţialitatea datelor personale furnizate de dumneavoastră prin intermediul site-ului www.lianis.ro,  asa cum prevăd dispoziţiile Legii 677/2001 cu modificările ulterioare privind protecţia datelor personale.

În conformitate cu dispoziţiile Legii nr. 677/2001, persoanele înregistrate, în calitate de persoane vizate, au următoarele drepturi:

  • dreptul la informare (art.12)
  • dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13);
  • dreptul de intervenţie asupra datelor cu caracter personal (art.14);
  • dreptul de opoziţie (art.15);
  • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17);
  • dreptul de a se adresa justiţiei (art.18).

Orice informaţie furnizată de dumneavoastră va fi considerată şi va reprezenta consimţământul dumneavoastră expres ca datele dumneavoastră personale să fie folosite de Lianis confort SRL  în conformitate cu scopurile menţionate mai jos.

Dacă nu doriţi ca datele dumneavoastră să fie colectate vă rugăm să nu ni le furnizaţi.

Dacă doriţi ca datele dumneavoastră personale să fie actualizate sau scoase din baza de date, ne puteţi notifica oricând acest lucru la următoarea adresă: Lianis confort SRL, Galati, Str. Brailei nr. 216, bl C6.

Scopul colectării datelor

Atunci când ne furnizaţi datele cu caracter personal, Lianis le poate utiliza în următoarele scopuri declarate, dacă nu se specifica în alt fel:

  • pentru a ne asigura că pagina de web este relevantă pentru nevoile dumneavoastră;
  • pentru a vă confirma serviciile pe care le-aţi achiziţionat în sistem on-line şi a vă furniza informaţii suplimentare cu privire la aceste servicii (notificcare comenzi, facturare, etc);
  • transmiterii de oferte, mesaje publicitare şi de marketing;

informaţii despre promoţii prin  telefon, SMS, sau alte mijloace de comunicare cu privire la produsele  Lianis sau ale firmelor partenere; Lianis poate dezvălui datele cu caracter personal către terţi dacă acest lucru este cerut de lege sau în cazurile de bună-credinţă în care aceste acţiuni sunt necesare pentru conformarea la dispoziţiile legale; protejarea şi apărarea drepturilor de proprietate ale Lianis şi ale site-ului www.lianis.ro; acţionarea în circumstanţe de urgenţă pentru protejarea siguranţei personale a angajaţilor, utilizatorilor de produse sau servicii.

Atunci când Lianis este solicitat să furnizeze date cu caracter personal sau nu se permite acest lucru, vor fi dezvăluite doar acele date necesare îndeplinirii stricte a obiectului solicitării.

Colectarea de date cu caracter personal

Folosim datele cu caracter personal colectate pe site-ul www.lianis.ro pentru,

  • preluarea comenzii plasate de dumneavoastră
  • facturării produselor comandate de dumneavoastră;
  • înregistrării dumneavoastră ca membru în programul de fidelizare

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvăluite fără consimţământul dumneavoastră în caz de litigii/dispute privind fraudele instituţiilor abilitate.

Utilizarea datelor statistice şi a datelor anonime

Lianis poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate în urma prelucrării în următoarele scopuri:

  • realizării de rapoarte / analize;
  • realizării de informari în scopuri proprii;
  • publicării, promovării, ofertarii serviciilor oferite de Lianis

Cum pot să controlez sau să şterg cookie-urile?

Majoritatea browserelor de Internet sunt setate iniţial pentru a accepta automat cookie-uri. Puteţi modifica setările pentru a bloca cookie-urile sau pentru fi notificat în momentul când sunt trimise cookie-uri către calculatorul sau dispozitivul dumneavoastră mobil (smartphone, tabletă).

În cazul în care anulaţi cookie-urile pe care le utilizăm, nu veţi mai primi informaţii personalizate atunci când vizitaţi Site-ul Lianis.ro.

Dacă utilizaţi mai multe dispozitive pentru a vizualiza şi a accesa Site-ul (de ex. calculatorul, smartphone, tableta, etc) va trebui să vă asiguraţi că fiecare browser de pe fiecare dispozitiv este setat astfel încât să corespundă preferinţelor dumneavoastră de cookie.

Mai jos aveţi câteva link-uri, care vă explică cum puteţi schimba setările cookie-urilor. Aceste setări se găsesc de regulă în „opţiuni” sau în meniul de „preferinţe” al browserului. Pentru mai multe detalii puteţi folosi şi opţiunea „ajutor” a browserului dumneavoastră.

Acest site foloseşte tehnologie de profilare anonimă a traficului

Pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor săi, acest website foloseşte tehnologia Avandor de profilare anonimă a traficului web. În acest fel, interacţiunile dvs. de pe unele site-uri sunt colectate şi analizate construindu-se un portret robot anonim ce poate fi utilizat la personalizarea mesajelor şi reclamelor pe care le vedeţi online.

Sistemul este 100% anonim şi nu conţine nici o informaţie care vă poate identifica personal. Aflaţi mai multe despre cum funcţionează Avandor, utilizarea de cookies, drepturile şi posibilităţile dvs. de opt-out la acest link.