Despre Lianis

Lianis s-a nascut din pasiunea pentru calitate. Ne-am dorit sa avem magazine in care clientii nostri sa se simta respectati, sprijiniti si sa poata alege, dintr-o multitudine de branduri, tinute de calitate pentru orice ocazie, tinute complete care cuprind imbracaminte, incaltaminte si genti.
Pentru ca stim ca fiecare persoana are stilul ei unic si preferintele proprii si, in ce priveste imbracamintea, rar gasesti ceva care sa ti se potriveasca fara sa probezi in prealabil, am ales ca in magazinul online sa integram doar incaltaminte si genti.

Chiar daca prietena ta cea mai buna nu reuseste sa vina cu tine la cumparaturi, te poti baza pe colegele noastre care vor fi sincere cu tine in ce priveste modul in care iti vine imbracamintea probata si iti vor oferi sugestii cand esti in cumpana.
In magazinul online vei gasi mereu game variate de incaltaminte de calitate prelucrata de producatori renumiti, in culori si combinatii special create pentru Lianis si genti din piele naturala care sunt in trend.

Te asteptam la noi.

Iti multumim ca ne-ai ales!
Echipa Lianis